• marketing@hotelinexgorica.com.mk
 • +389 46 277 520
en mk

Делукс Апартмани

$219 - ноќевање
 • Дневен престој
 • Клима
 • Директна телефонска линија
 • Мини Бар
 • Тв
 • Балкон
 • Бања
 • Работна просторија
 • Спална соба
 • Интернет
 • Макс. 2 лица
 • Големина на соба: 60 м2
 • Поглед: Езеро

Други типови на соби

Поглед - Езеро, Планина, Страна Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King/Twin; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни или дете и возрасен; Големина на соба - 20м2 Карактеристики - Спална соба, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$61 ноќевање
Поглед - Езеро, Страна Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King и Екстра Кревет; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни и дете; Големина на соба - 50м2 Карактеристики - Спална соба, Дневен престој, Работна маса, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$159 ноќевање
Вашиот перфектен одмор во хотел Инекс Олгица во Охрид.
Резервирај