• marketing@hotelinexgorica.com.mk
 • +389 46 277 520
en mk

Јуниор Апартмани

$159 - ноќевање

Поглед – Езеро, Страна Езеро
Декор – Модерен
Крвет – King и Екстра Кревет
Пушење во соба – Не
Максимум капацитет – Две возрасни и дете

 • Дневен престој
 • Клима
 • Директна телефонска линија
 • Мини Бар
 • Тв
 • Балкон
 • Бања
 • Спална соба
 • Работна маса
 • Интернет
 • Макс. 2 лица
 • Големина на соба: 50 м2
 • Поглед: Езеро, Страна Езеро

Други типови на соби

Поглед - Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King и Екстра Кревет; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни и дете; Големина на соба - 60м2 Карактеристики - Спална соба, Дневен престој, Работна просторија, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$219 ноќевање
Поглед - Езеро, Планина, Страна Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King/Twin; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни или дете и возрасен; Големина на соба - 20м2 Карактеристики - Спална соба, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$61 ноќевање
Вашиот перфектен одмор во хотел Инекс Олгица во Охрид.
Резервирај