• info@hotelinexolgica.com.mk
  • +389 46 277 520
en mk

За нас

Хотел Инекс Олгица е уникатен хотел на Охридското крајбрежје со историја долга половина век.

Ни претставува чест и задоволство да Ви овозможиме повеќе и да ги надминеме Вашите очекувања.

Хотел Инекс Олгица е лоциран покрај самото Охридско Езеро на патот кон манастирот Св.Наум, на само 4км од Охрид и 12км од Охридскиот аеродром.

За секоја прилика… прослава, деловна средба, бизнис, коктел, семејна веселба, сметајте на беспрекорната услуга на целокупниот наш тим

,,Ја враќаме насмевката на Вашите лица,,.

 

Нашите награди:

WORLDCOB-World Confederation of Businesses
1a

 

THE BIZZ AMERICA 2014
2a

 

GLOBAL TRADE LEADERS’ CLUB
3a

 

PEACE CORPS MACEDONIA
4a

 

ARM-R.MACEDONIA
5a

 

US-ADRIATIC CHARTER
6a

 

DUTCH CHAMBER OF COMMERCE IN MACEDONIA
7a

Вашиот перфектен одмор во хотел Инекс Олгица во Охрид.
Резервирај