• info@hotelinexolgica.com.mk
  • +389 46 277 520
en mk

Соби

Поглед - Езеро, Планина, Страна Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King/Twin; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни или дете и возрасен; Големина на соба - 20м2 Карактеристики - Спална соба, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$61 ноќевање
Поглед - Езеро, Страна Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King и Екстра Кревет; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни и дете; Големина на соба - 50м2 Карактеристики - Спална соба, Дневен престој, Работна маса, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$159 ноќевање
Поглед - Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King и Екстра Кревет; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни и дете; Големина на соба - 60м2 Карактеристики - Спална соба, Дневен престој, Работна просторија, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$219 ноќевање
Вашиот перфектен одмор во хотел Инекс Олгица во Охрид.
Резервирај