• marketing@hotelinexgorica.com.mk
 • +389 46 277 520
en mk

Ивенти

Ивенти

Изберете од нашата специјална понуда
Ви нудиме најразлични пакети за ..
Конференции
Конференции
 • Избор на различни опции
 • Дијамантска сала, Златна сала, ВИП сала
 • Соба за состаноци, Театар, Предавална
 • U- Сала; I- Сала
 • Ресторан и 24 часа Бар
Венчавки
Венчавки
 • "Ве очекуваме...Ние го правиме Вашиот ден посебен"
 • Искусен Персонал
 • Совршена Подготовка и Организација
 • Дневно или Ноќно мени
 • Жива Музика
Планер на венчавки
Планер на венчавки
 • "Во елегантен простор, одлична храна и забава поминете незаборавни моменти"
 • Определете датум за венчавка
 • Потребните документи и дозвола
 • Изберете стил за венчавка
 • Контактирајте не за организација

Вашиот перфектен одмор во хотел Инекс Олгица во Охрид.
Резервирај