• info@hotelinexolgica.com.mk
 • +389 46 277 520
en mk

Соби

$61 - ноќевање

Декорација: Модерна
Кревет: King/Twin
Пушење во соба: Не
Максимум капацитет: Две возрасни или дете и возрасен

 • Клима
 • Директна телефонска линија
 • Мини Бар
 • Тв
 • Балкон
 • Бања
 • Спална соба
 • Интернет
 • Макс. 2 лица
 • Големина на соба: 20 м2
 • Поглед: Езеро, Планина, Страна Езеро

Други типови на соби

Поглед - Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King и Екстра Кревет; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни и дете; Големина на соба - 60м2 Карактеристики - Спална соба, Дневен престој, Работна просторија, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$219 ноќевање
Поглед - Езеро, Страна Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King и Екстра Кревет; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни и дете; Големина на соба - 50м2 Карактеристики - Спална соба, Дневен престој, Работна маса, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
$159 ноќевање
Вашиот перфектен одмор во хотел Инекс Олгица во Охрид.
Резервирај