• info@hotelinexolgica.com.mk
  • +389 46 277 520
en mk

Ресторан и Бар

Се гордееме што сте наши гости

Добра храна, релаксирана и удобна атмосвера
Ресторан за 350 гости составен од Главен ресторан и Национален ресторан; Ресторан/Услуга: Бифе или a la carte; Кодекс на облекување: Нормален; Кујна: Македонска национална и Интернационална кујна; Пушење во ресторанот: Не; Капацитет(ресторан внатре): 350; Капцитет тераса: 250

Мени на денот

Охридска пастрмка
Охридска пастрмка
Тартар Бифтек
Тартар Бифтек
Охридска торта
Охридска торта

АПЕРИТИВ БАР

Работно време: 24/7; Капацитет: 60 места; Капацитет тераса: 150 места

Ресторан

Македонска национална и Интернационална кујна
Појадок
Понеделник – Недела 06:30-11:00
Ручек
Понеделник – Недела 12:00-15:00
Вечера
Понеделник – Недела 19:00-23:00
Вашиот перфектен одмор во хотел Инекс Олгица во Охрид.
Резервирај