• info@hotelinexolgica.com.mk
 • +389 46 277 520
en mk
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3

Беспрекорна услуга

Нашите сместувачки капацитети

Беспрекорна услуга
Соби
Поглед - Езеро, Планина, Страна Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King/Twin; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни или дете и возрасен; Големина на соба - 20м2 Карактеристики - Спална соба, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
Повеќе
$61 ноќевање
Јуниор Апартмани
Поглед - Езеро, Страна Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King и Екстра Кревет; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни и дете; Големина на соба - 50м2 Карактеристики - Спална соба, Дневен престој, Работна маса, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
Повеќе
$159 ноќевање
Делукс Апартмани
Поглед - Езеро; Декор - Модерен; Кревет - King и Екстра Кревет; Пушење во соба - Не; Максимум капацитет - Две возрасни и дете; Големина на соба - 60м2 Карактеристики - Спална соба, Дневен престој, Работна просторија, Бања, Балкон, Тв, Интернет, Мини Бар, Директна телефонска линија
Повеќе
$219 ноќевање

Специјални пакети

Изберете од следните понуди
Конференции
 • Избор на различни опции
 • Дијамантска сала, Златна сала, ВИП сала
 • Соба за состаноци, Театар, Предавална
 • U- Сала; I- Сала
 • Ресторан и 24 часа Бар
Изберете пакет
Венчавки
 • "Ве очекуваме...Ние го правиме Вашиот ден посебен"
 • Искусен Персонал
 • Совршена Подготовка и Организација
 • Дневно или Ноќно мени
 • Жива Музика
Изберете пакет
Планер на венчавки
 • "Во елегантен простор, одлична храна и забава поминете незаборавни моменти"
 • Определете датум за венчавка
 • Потребните документи и дозвола
 • Изберете стил за венчавка
 • Контактирајте не за организација
Изберете пакет
Вашиот перфектен одмор во хотел Инекс Олгица во Охрид.
Резервирај